V 17+0 | V 18

2012-02-08 | Klockan 00:26:07 | Kategori: Vecka 18 | Besökare online nu:
Vecka arton. Damn! Vad snabbt det går...
Och för att färska upp minnet: Vecka 17+0 betyder alltså att hela vecka 17 har gått, plus 0 dagar. Vecka 18 alltså.

Jag tror jag har börjat boa, på mitt sätt: Tittar på torp i den Halländska myllan och ser mig själv med en unge hängandes i kjoltyget medans jag donar i köket. Herregud, vem är jag och vad har hänt med Andrea?
Jag ser mig själv baka bullar, frysa in och göra söndagsstek.
Tokigt :)

Det viskas bland ungdomarna på jobbet om huruvida jag är gravid eller inte. Jag låter det vara osagt ännu, tids nog får de veta.
Men, jag skriver upp era namn här (ifall ni skulle få nys om denna bloggen i framtiden), ni som varit det på spåren, så ni får lite cred:
Maria T
Faton
Kadisha

- all heder åt er ;)

För övrigt så måste jag ge lite cred till min gamla kombo Anki för att du lyckades luska ut det på något sätt via min andra blogg, och sedan ställde en direkt fråga på fejjan som jag ju inte kunde neka till :)

42,5%. Det är ju snart halva tiden som gått, helt sjukt. Och det syns inte på mig. Catta sa att det syntes igår, men det var nog faktiskt bara för att jag hade en jäkla mammakläninng på mig, den har ju liksom redan en färdigsydd mage som formar till det som ännu inte finns där :D
Men jag tror att det smäller till snart, jag känner livmodern ordentligt nu, speciellt när jag ligger ner, och det handlar bara om veckor innan den börjar stå ut. Wehoo!

Fostret:
Huvudet är cirka fyra centimeter i diameter, medan fötterna är cirka två centimeter långa. Fostret sväljer fostervattnet och kan till och med skilja mellan mammans intag av söt respektive besk föda. Om det är sött sväljer fostret mer vatten och om det är bittert så grimaserar det istället. Fostervattnet är naturligt sött och kroppen ser till att det innehåller rätt mängd av aminosyra, fettsyra, mjölksyra, citronsyra, salt, glukos, fruktos och sist men inte minst proteiner.
-Familjeliv, om vecka 18

Hehe, våran unge har redan två centimeter långa fötter. Respekt... :)

Anonym

Hoppas du inte tog illa upp av min fråga... Kunde bara inte låta bli, hade ju funderat ett tag.., kram anki2012-03-19, 20:09:42KOMMENTARER

-> NAMN
-> E-MAIL

-> DIN HEMSIDA/BLOGG

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?RSS 2.0