| minnamarie.blogg.se | Ians mamma |

2013-04-14 | Klockan 13:23:00 | Kategori: På tjocken | Besökare online nu:
 
 
Hej älskade prematurföräldrar, blivande pyttemammor och pyttepappor, Ian-anhängare och alla ni andra som surfar in här då och då! 
Nu har Ian passerat sin ettårsdag, och den här bloggen kommer nu enbart att uppdateras när det är något speciellt som händer, hänt. Till exempel så har vi en stor plastikoperation av Ians hypospadi som kommer att ske till hösten, och då kanske det blir läge att uppdatera här igen. Något inlägg då och då gällande utveckling och så kommer säkert också :)
 
Till er som är intresserade av vad som skett, vem Ian är, och hur det gått, så föreslår jag er att gå till högersidan av bloggen, och börja med att klicka er in under kategorier och sedan börja läsa under "vecka 25 -havandeskapsförgiftning". Sedan är det bara att läsa på vecka för vecka...
Ett annat sätt är att gå månad för månad, Ian kom till världen i april 2012, så klicka där och scrolla längst ner och läs er sedan upp, och fortsätt så månad för månad.
 
Jag, Ians mamma har en egen blogg, den är självklart bland annat fullsmockad med nya Ianupdates, och den är fortfarande aktiv. Så gå in där och kolla om ni vill :)
 
http://minnamarie.blogg.se = Ians mamma
 
Ha det så bra så länge, och om ni vill mig något så maila på minnamarie@hotmail.com
 
Puss!
 

malin svensson

vilka underbara bilder på din lilleman och grattis på 1års dagen!

kommer att försöka ta mig tid o läsa allt från dag V25, kommer nog att få ta lite i taget :D2014-03-06, 11:33:09KOMMENTARER

-> NAMN
-> E-MAIL

-> DIN HEMSIDA/BLOGG

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?RSS 2.0