V 23+1 | Shopping och gratisstuff

2012-03-25 | Klockan 19:03:39 | Kategori: Vecka 24 | Besökare online nu:


Idag hämtade vi ut våran babybox från Babyproffsen, den innehöll bland annat en blöjhink från Angelcare - med refillpåsar för en månad, lite blöjor, två nappar, våtservetter, några tidningar och så ett gäng rabattkuponger på lite olika saker. Skoj med gratis grejer, weho! :)

På vägen hem stannade vi till på Media markt eftersom vi pratat om att skaffa en digitalkamera med schysst HD-filmning och snabb reaktionsförmåga på slutaren. Jag ogillar starkt kameror som det tar enochenhalvsekund innan den tar en bild, och således så missar man det "momentet" som man skulle ta bild på.
Åkte där i från med en rosa (Pyttes pappas val) liten Sony, med bulliga hörn, bra HD, snabb och fin :)

Igår var vi hemma hos Pyttes farföräldrar i Väröbacka, och åt våfflor med allra finaste gammelfarmor Inger, som inte alls gillade Willes klädsmak för Pytte. När han berättade att han skulle köpa en svart body med döskalletryck på till Pytte så hötte gammelfarmor med fingret i ansiktet på honom och sade "det skall du inte!". Hahahaha!
Wille har på eget bevåg utsett sig själv till någon slags kläd- och kulturminister för Pytte. Han hävdar att man kan paxa olika områden som man sen får bestämma över i fyra år, och efter det är det omval typ. Tydligen är inte detta förhandlingsbart, utan Wille tycker nu att han bestämmer över kläder, Pyttes musiksmak och allt som är "coolt".

Jag har hittills bara hunnit paxa uppfostran och matlagning.
Fast nu kom jag på en till: Härmed paxar jag posten som fritidsintresseminister!
Moahahaha!KOMMENTARER

-> NAMN
-> E-MAIL

-> DIN HEMSIDA/BLOGG

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?RSS 2.0