V 19+6 | Bröstluftare?

2012-03-02 | Klockan 17:40:15 | Kategori: Vecka 20 | Besökare online nu:

Jag vill bara säga att jag själv tycker mitt inlägg innan kanske lät lite väl..."schteeek" typ. Lite som att "nä men det är väl inga problem att punga ut med tiojäklatusenkronor".
Jag kan lova att det visst inbringar ett visst mått av panik och ångest att punga ut så mycket pengar på en vagn, men samtidigt måste vi ju se till vårat bästa:
Vi har en liten bil = Vi behöver en vagn som går att göra liten.
Vi bor i stan = Vi behöver en vagn som är enkel att ta av och på spårvagnar, köra upp och ner på trottoarer, in och ut i små affärer.
Vi bor tre trappor upp utan hiss = Vi behöver kunna bära Pytte i vagnens liggdel upp för trapporna (desto mindre barnvagnsatteraljer i barnvagnsförrådet = desto mindre stöldrisk).

Bugaboon passar i bagaget på Aygon.
Man kan köra den med typ pekfingret inne i trånga utrymmen.
De två olika delarna väger fem kilo styck.
=
Argumenten som gjorde att det blev en Bugaboo Cameleon.Vi fick en lista med babysaker, för oss blivande föräldrar att införskaffa - och här gäller det ju att hålla sig på jorden. Bröstluftare? Vad fasen är en bröstluftare?
Det gäller att hålla sig realistiska här. Nej, vi behöver inte allt det där. Förmodligen.
Eller vem vet?
Kanske sitter jag där i augusti med ett barn vid bröstet och tänker:
"Om jag bara hade haft den där bröstluftaren..."
Jag skulle lätt kunna köpa allt på listan, bara för att jag tycker att det är asroligt att shoppa.
Inte för att vi behöver det.

Nu håller jag på att kolla upp ett begagnat babyskydd på en loppissida på Facebook, det är från -10, okrockat, ser fräscht ut, och passar att klicka på Bugaboon om man skaffar adaptrar till. En femhundring skall hon ha för det. Låter ju överkomligt.

Vi var på MVC och träffade barnmorskan (Rosemarie?) förut, järnvärdet såg bra ut, och livmodern slutade precis där den skulle (precis ovanför naveln), hjärtat slog i fina 146 slag i minuten (på Pytte då´rå - hade det varit på mig så hade det väl inte varit så bra kanske). Det är ett riktigt A-barn vi har att göra med - såklart, höhö...
Fick ett telefonnummer till sjukgymnasten för min foglossning, ett moderskapsintyg att skicka in till Försäkringskassan, tider för föräldrakursen jag och Wille skall gå på, och en tid för nytt besök hos barnmorskan den 2 april. Då hoppas jag för guds skull att jag kan ha fått en mage att stoltsera med! ;)


Micke

Hänger på här med då...kramis :)2012-03-03, 08:13:20 URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Micke

Sherlock (micke) Holmes har luskat lite...bröstluftare har med såriga nipplar att göra...således nåt som gör att det blir luft mellan kläderna och de beryktade såren på grejerna.Elementärt som whatson skulle sagt (eller va han hette) ;)Ha så gött2012-03-03, 17:49:01 URL: http://guldkryckan.blogspot.comKOMMENTARER

-> NAMN
-> E-MAIL

-> DIN HEMSIDA/BLOGG

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?RSS 2.0